ВЕСТИ

ПРОДУЖЕНИ КОНКУРСНИ РОК ЗА УПИС НА ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У ВРАЊУ

06. јул 2022.

            Педагошки факултет у Врању организује продужени конкурсни рок за упис нове генерације студената основних академских студија у оквиру школске 2022/2023. године, на студијском програму за образовање учитеЉа и студијском програму за образовање васпитача.

             Кандидати ће за упис моћи да се пријаве у периоду од 4. до 9. јула, непосредно на Факултету или електронским путем на имејл адресу pedagoski@pfvr.ni.ac.rs. Полагање пријемног испита заказано је за 11. јул, при чему не постоје никакви трошкови полагања пријемног испита и самог уписа.

             Кандидати приликом пријављивања на конкурс подносе оригинална документа на увид, а уз пријавни лист који се добија на Факултету или преузима са сајта Факултета, подносе фотокопије дипломе о положеном завршном, односно матурском испиту, сведочанства сва четири разреда завршене средње школе и очитану биометријску личну карту.

             Такође, кандидати који су положили пријемни испит за упис на прву годину основних академских студија на неком од учитеЉских или педагошких факултета, могу да, у оквиру продуженог уписног рока, предају захтев за упис на Педагошки факултет у Врању на преостала слободна места и они ће бити ослобођени полагања пријемног испита.

             Подсећамо, Педагошки факултет донео је одлуку да школарина за све новоуписане студенте у оквиру школске 2022/2023. године буде бесплатна.

             ДетаЉније информације о студијским програмима и упису кандидати могу пронаћи на интернет страници Педагошког факултета у Врању или се информисати позивом на број 017/431-960.